• Контакт телефон : 071 269 419
  • Email : info@designfactory.mk
  • Работно време: 09:30-16:30

Нашата Филозофија

It’s not about ideas. It’s about making ideas happen.

Комерцијален Дизајн

Дизајнот кој се смета за најуспешен сепак не одговара на секој простор.

Инспирирани од иновативното планирање на просторот вклучувајќи различни бои, текстури, парчиња мебел и површини, нудиме пристап ориентиран кон комерцијални ентериери и дизајн на работниот простор.

Нашето колективно искуство како комерцијални и корпоративни дизајнери на ентериер докажува дека просторот е олицетворение на брендот и одраз на приказната што секој бизнис треба да ја раскаже.

Ентериерно Уредување

Уредувањето на внатрешниот ентериер вклучува основен дизајн на концепти, потребна техничка документација и изработка на 3Д модел на вашиот простор за да се дојде до подобра идеја за тоа како ќе изгледа целосно завршениот проект.

Оваа услуга нуди помош при самиот избор на материјали, парчиња мебел и бои со цел понатамошна професионална комуникација се до завршувањето на проектот

3Д Визуелизација

Нашето студио располага и со опции за 3Д моделирање и визуелизација.

Со децениското искуство, нудиме исклучително реални погледи на посакуваните  3D модели.

Целта на 3Д моделирање и визуелизацијата е да се создаде чувство за атмосферата и самиот изглед на ентериерот заедно со  надворешниот простор и мебелот во целосна материјализација и осветлување.

Пред и Потоа

Воочи ги разликите

0

Часови работа

0

Проекти завршени

0

парчиња пица

0

шолји кафе

Нашата посветеност на квалитетот и услугите ја осигуруваат среќата на нашите клиенти.

 

Среќни сме што овозможуваме да се чувствувате поудобно на вашиот дом.

 

Дали сте подготвени да го уредите вашиот простор?

Нашиот Процес

Како Функционираме

  • Средба & Договор
  • Идеја & Концепт
  • Дизајн & Креација
  • Изработка & Монтажа